niedziela, 24 sierpnia 2014

Pasta z tuńczykiem


Składniki:
-1 cebula
-1 tuńczyk w oleju
-250 g sera białego
-majonez
-pieprz, sól

Wykonanie:
Cebulę kroimy w kostkę, solimy i odstawiamy aż zmięknie. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego!


5 komentarzy:

  1. Super pasta na kanapki i nie tylko. Można nią nadziać muszle makaronowe :-) lubię takie pomysły :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. bardzo ciekawy pomysł z tymi muszlami :) :) pozdrawiam!

      Usuń
  2. Wypróbuję ten przepis :)
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
    http://kulinarnyswiatrenaty.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudo, moja prawie 2-letnia córcia uwielbia takie specjały :)

    OdpowiedzUsuń