śniadanie wykonał Mąż :)
Składniki:
-parówki drobiowe lub wieprzowe
-10 g sera żółtego Gouda
-ketchup, musztarda, sos czosnkowy
-półbagietki lub inne pieczywo
Wykonanie:
Jeśli parówki posiadają osłonki, obieramy je. Następnie nacinamy nożem wzdłuż i nadziewamy plasterkami sera. Wkładamy do piekarnika na kilkanaście minut aby się zapiekły, a ser lekko roztopił. Gotowe ciepłe paróweczki podajemy z dowolnym pieczywem lub w półbagietkach.
Smacznego!
Pychotka ;)
OdpowiedzUsuńParówki <3 na bogato <3
OdpowiedzUsuńSię powodzi! :D
OdpowiedzUsuńTakie parówki robi mój tato, ale jeszcze czasami dodaje boczek i pieczarki, pyszne są :-)
OdpowiedzUsuńpieczarki to świetny pomysł :) mniam :)
Usuńoo...bardzo lubię tak zrobione parówki!:)
OdpowiedzUsuńZjadłabym tą w bagietce, wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuń